keskiviikkona, syyskuuta 21

Moodlen päivityksestä

Ajattelin kirjoittaa hieman ajatuksiani tulevan päivityksen suhteen tänne talteen teillekin tiedoksi. Samoja asioita kävimme läpi viime tapaamisessa.

Kouvolan EduMoodle päivitetään siis kesällä 2012. Päivityksen toteutamme me KyAMK:n Oppimisteknologiakeskus Kymiedussa yhteistyössä Kaakkois-Suomen Tiedon ja Kouvolan kaupungin kanssa. TVT-tukihenkilöt tulevat olemaan eturintamassa päivityksen suhteen mm. saamalla erityisoikeuksia testata päivitettyä Moodlea ennen muita, saamalla tiedot päivityksen tuomista muutoksista Moodleen ja olemalla ensimmäinen ryhmä, joka koulutetaan uudella versiolla keväällä 2012. TVT-tukihenkilöt tulevat olemaan koulunsa koordinoija ja tukihenkilö uuden version suhteen. Jos kategorioita on tarpeen päivittää tai muuttaa, tulee meihin Optekiin olla yhteydessä asian tiimoilta jo hyvissä ajoin keväällä 2012.

Moodle 2.0 testaus aloitetaan KyAMK:lla tyhjällä Moodlella. Lokakuussa 2011 tehdään testipäivitysMoodle, jonka testaus aloitetaan yhdessä halukkaiden TVT-tukihenkilöiden kanssa. Testailussa ja Moodleasioissa on mukana myös harjoittelijoita tai muita apuvoimia niin syksyllä 2011 kuin keväällä 2012 ja toivottavasti myös kesällä 2012. Tällä hetkellä mukaan hyppää työssäoppija Ilkka Sihvonen, joka aloittaa järjestelmän testailun ja kurssien kirjaukset lokakuun alussa.

Kirjoitelkaahan ajankohtaisista asioista koulullanne tänne blogiin jos vaan löydätte siihen tilaisuuden!


Ei kommentteja: