sunnuntaina, elokuuta 19

Verkkoja tutkimaan!

Tervetuloa blogille. Tämä blogi toimii Pohjois-Kymenlaakson TVT-tukihenkilöiden julkisena viestintäkanavana ja on tarkoitettu kaikille tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytöstä kiinnostuneille.
Blogin kirjoittajat toimivat opettajina kuntaseitsikon eri kouluasteilla; alakoulussa, yläkoulussa, lukiossa, ammattiopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Tukihenkilöverkosto kasattiin viime lukuvuonna KymiPro-hankkeen ja Pohjois-Kymenlaakson etäopetushankkeen koordinoimana.

Logomme on ystävällinen hämähäkki. Symboliin päädyimme tehtäväkuvaa miettiessämme. TVT-tukihenkilöllä on raaja monessa paikassa: vierihoitoa ja apua kollegoille tvt:n pedegogisessa käytössä, yhteys rehtoriin, ATK-vastaaviin, tietoa tukipalveluista, kuten tarjottavasta tvt-koulutuksesta ja omien resurssien mukaan uusien tvt-taitojen ja keksintöjen kokeilua. TVT-tukihenkilöt auttavat opettajia myös alueellisen Moodlen käytössä, etäkurssitarjottimen ja oppimateriaalipankin käytössä. Nämä kuuluvat Oppimisteknologiakeskus Kymiedun palveluihin, sielläkin hämähäkin yksi raaja on tukevasti kiinni.
TVT-tukihenkilöverkosto kouluttajineen kirjoittaa blogille, opettajat ovat tervetulleita kommentoimaan ja esittämään kysymyksiä. Verkko-opetuksen laadusta meillä on oma blogi, siellä kannattaa verkko-opetuksesta ja monimuoto-opetuksesta kiinnostuneen ehdottomasti käydä.

1 kommentti:

Jutaho kirjoitti...

Vau, hienoa,

Verkostot ovat hyvä juttu. Onnea projektillenne! Jään seuraamaan mielenkiinnolla.

T:Jukka